Bygg din egen hinderbana

Har du hästgård vet du att behovet är stort när det gäller att ge hästarna tillräckligt med både stimulans och motion. Både ryttaren och hästen kan behöva omväxling. Rider du dessutom professionellt kan anläggandet av en egen hinderbana vara ovärderligt.

Om du har bestämt dig för att göra slag i saken kan du passa på att besöka auktionssajten Blinto som erbjuder auktioner på begagnade maskiner, verktyg och fordon. Du behöver nämligen inte köpa nya maskiner när bättre begagnade fungerar lika bra. En grävmaskin är ett exempel på en maskin som behövs på en hästgård och som du kan hitta på blinto.se. Du kan läsa mer på hemsidan om hur du registrerar ett konto och tar del av auktioner på maskiner. Det kan också vara smart att ha en traktor med lastare för att transportera runt allt som finns på hästgården.

Anlägg en härlig motionsslinga

När du ändå är i farten kan du passa på att anlägga en egen motionsslinga för dig och dina hästar där du kan njuta av en tur på hästryggen utan att oroa dig för vare sig bilar eller lösdrivande hundar. Om du har gott om plats hemma kan du se till att hyra ut hästboxar till andra hästägare och få in slantar att bekosta dina investeringar med.