Kärlek i stallet – träffa någon med hästintresse

Kärleken till hästar är tidskrävande

Alla som har häst eller regelbundet sköter om en häst vet att det inte bara är ett intresse – det är en livsstil. Det betyder att hästarna tar upp väldigt mycket tid i ens liv vilket innebär att ens partner behöver vara beredd på detta. Så vad skulle då passa bättre än att hitta en partner som delar ens hästintresse? På det sättet slipper den hästintresserade få dåligt samvete över att inte ha tillräckligt med tid till sin partner, eftersom man ändå träffas och umgås i stallet, och partnern slipper i sin tur att känna sig åsidosatt. Kan man dessutom hjälpas åt i stallet går det ännu snabbare och det blir mer tid över till varandra när man väl är hemma.

Kärleken till hästar är tidskrävande

Om man nu bestämt sig för att hitta en likasinnad partner, hur går man då till väga? Många känner sig blyga när det kommer till att ragga och bjuda ut på dejt vilket gör att det kan kännas omöjligt att ta kontakt med någon i verkliga livet. För den som dessutom är på jakt efter en partner som har samma intresse blir det ännu svårare. Som tur är finns det alternativ! på sajten elitsinglar kan du som har ett hästintresse hitta andra singlar med samma intresse som dig. Här kan du direkt sålla bort de som inte delar ditt hästintresse och istället fokusera på dem passar in i dina kriterier. Tack vare deras elitsinglars personlighetstest matchas du endast ihop med dem som de anser att du passar bäst tillsammans med. Det gör att du sparar tid, som du istället kan lägga på din häst i väntan på den rätta partnern. Vet du inte hur du ska ta kontakt med den du matchats med finns det en lösning på det också. Genom att skicka en ”vinkning” har du tagit första steget till kontakt med din match.

Att dela intresse

Kärlekspar i solnedgången

Alla vet att delad glädje är dubbel glädje, och att dela ett intresse som båda brinner för är stärkande för relationen. Som par skapar man gemensamma minnen, får mer kvalitetstid tillsammans och en vardag ihop. I stallet umgås man inte hela tiden som ett kärlekspar, utan får chansen att vara tillsammans även som vänner och bygga upp sin vänskapsrelation. Tidskrävande intressen kräver en hel del förståelse från partnern och om båda håller på med hästar bådar det gott för den ömsesidiga förståelsen. Det är en fördel att inte alltid behöva förklara alla termer inom ridningen eftersom ens partner redan kan det där. Det blir också enkelt täcka upp för varandra om den ena skulle vara sjuk en dag. Dock är det viktigt att båda prioriterar sin egentid och inte gör precis allting tillsammans. Att även ha hobbys som utövas på varsitt håll är bra för att få lite distans till varandra ibland och få nya erfarenheter på annat håll. Detta gäller framförallt intressen som inte tar lika mycket tid som hästar utan sådana hobbys som inte utövas varje dag.